Leo Messi ka folur për herë të parë që kur ai njoftoi se do të qëndronte në Barcelona. Intervista e plotë ende nuk është publikuar por këtu janë dhënë disa pjesë të saj , përcjell portali rtv21.tv

Këtu janë disa ekstrakte.

Harmonizimi

“Pas kaq shumë mosmarrëveshjesh, unë do të doja t’i jepja fund gjithçkaje. Ne të gjithë duhet të jemi të bashkuar dhe të supozojmë se më e mira është ende për të ardhur.”

Gabimet

“Unë marr përgjegjësinë për gabimet e mia dhe nëse ato ekzistonin, ishte vetëm për ta bërë FC Barcelona më të mirë dhe më të fortë.”

Pasioni

“Bashkimi i pasionit me ngazëllim dhe motivim do të jetë mënyra e vetme për të arritur objektivat tona, gjithmonë të bashkuar dhe duke vozitur në të njëjtin drejtim.”

Mesazh për fansat

“Unë doja të dërgoja një mesazh për të gjithë socio-tifozët dhe tifozët që na ndjekin. Nëse në ndonjë moment, ndonjëri prej tyre ishte i bezdisur nga diçka që unë thashë ose bëra, le të mos ketë dyshime se çdo gjë që bëja ishte gjithmonë me më të mirët e klubit “./21Media