Këngëtarja e njohur shqiptare, Leonora Jakupi, e cila e agjëron muajin e shenjtë të Ramazanit në syfyrin e nëntë ka lënë një mesazh për ndjekësit e saj.

Ajo ka uruar që muajt e tjerë të Ramazanit, të jenë edhe më të mira se ky që po përjetojmë sivjet.

“Syfyri i nëntë. Dalshim nga ky Ramazan më të mirë në shpirt, më të pastër në ndërgjegje, më të shëndetshëm, dhe më të devotshëm në adhurimin e #KRIJUESIT #fuqiplotë! Uroj që Ramazanet e tjerë të na gjejnë në rrethana dhe në kohë më të mira, pa sëmundje e varfëri”, ka shkruar Leonora Jakupi në Facebook.

Syfyri i nëntë ❤️

Dalshim nga ky Ramazan me te mirë në shpirt,me te pastert në ndergjegjie, me te shendetshem, dhe me…

Posted by Leonora Jakupi on Tuesday, 20 April 2021

Ndryshe, “Luj Luj” është projekti i fundit muzikor nga Leonora Jakupi. Kënga është publikuar më 4 nëntor dhe deri tani numëron mbi 1 milion klikime në Youtube./21Media