Sot është publikuar libri më i ri i profesorit Bajram Kosumi. Libri titullohet ”Letërsia nga burgu” dhe është publikuar nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup me drejtor Prof. Dr. Skender Asani dhe përgjegjësi i botimit z. Sevdail Demir

Libri ”Letërsia nga burgu” përmbanë analizat e teksteve të poetëve dhe shkrimtarëve shqiptarë që shkruan në burgje. Kosumi përmes një postimi në Facebook ka treguar edhe emrat e këtzre autorëve dhe shkrimtarëve.

Adem Demaçi, Atë Zef Pllumi, Arshi Pipa, Visar Zhiti, Kasëm Trebeshina, Merxhan Avdyli, Ismail Syla, Trifon Xhagjika, Jorgo Bllaci, Genc Leka, Vilson Blloshmi, Havzi Nela, Mehmet Myftiu, Hydajet Hyseni, Pjetër Arbnori, Murteza Xajë Nura, Pano Taçi, Zyhdi Morava, Rexhep Elmazi, Maks Velo, Drita Çomo, Alush Canaj, Frederik Reshpja, Zeqir Gërvalla, Vezir Ukaj, Sylë Mujaj, Besim Zymberi, Rasim Selmani, Berat Luzha, Fazli Greiçevci, Daut Gumeni, Fatos Lubonja, Gani Sylaj, Muhamet Rogova, Emin Kabashi, Kurt Kola, Kolë M. Berisha, Martin Çuni, Enver Topalli, Rrahim Sadiku, Fehmi Berisha, Jahja Lluka, Zhaneta Ogranja etj. /21Media 

Libri im më i ri Letërsia nga burgu/kapitull më vete në letërsinë shqipe (botim i përpunuar).
Sot më njoftuan nga…

Posted by Bajram Kosumi on Thursday, October 1, 2020