Kërkohet hetimi i vrasjeve të të burgosurve politik nga regjimi serb

Kërkohet hetimi i vrasjeve të të burgosurve politik nga regjimi serb

Shoqëria “Lëvizja” ka dorëzuar në Prokurorinë Speciale 12 lëndë për hetimin e vrasjeve të pjesëtarëve të Lëvizjes Popullore të Kosovës dhe Lëvizjes Kombëtare,  nëpër burgje dhe prita nga regjimi serb.