Publikohet raporti hulumtues “Lexueshmëria në shkollat e mesme të ulëta publike të Prishtinës”

Publikohet raporti hulumtues “Lexueshmëria në shkollat e mesme të ulëta publike të Prishtinës”

Organizata joqeveritare ETEA publikoi raportin hulumtues “Lexueshmëria në shkollat e mesme të ulëta publike të Prishtinës” permes te cilit shpalosi te dhenat e nxjerra me metoda sasiore dhe cilesore ne shkollat e mesme te uleta ne zonat urbane dhe rurale te Komunes se Prishtinës./21Media