Liberalizimi i vizave – në udhëkryq?!

Hoxha: Vështirë të parashikojmë se çka mund të ndodhë në të ardhmen.-Mazreku: Kosova të mos humbë kohë me Hahnin dhe Mogherinin.-Shasha: Kemi zero raste të gjykuara të profilit të lartë të korrupsionit

Liderët insitituacionalë, nuk preferojnë që këtë vit të japin afate kohore për liberalizimin e vizave për Kosovën. Në këtë kontekst, Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, vlerëson se zgjedhjet në Bashkimin Evropian dhe çështja e daljes së Britanisë së Madhe nga UNIONI janë procese që do ta pengojnë përfshirjen e Kosovës në agjendë. Njohësit e procesit të liberalizimit të vizave  ndërkaq, mendojnë se Kosova duhet punojë që t’i bind shtetet anëtare për të votuar pro liberalizmit, ndërkohë që në rrafshin e brendshëm të luftojë korrupsionin e profilit të lartë./21Media

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button