Pacolli: Nuk mund të premtoj asgjë për vizat, jemi duke punuar

Pacolli: Nuk mund të premtoj asgjë për vizat, jemi duke punuar

Në pritje të liberalizimit të vizave dëgjohen parashikime të ndryshme, herë herë përmenden data. Por jo pak janë skeptikë dhe ka vërejtje për lobim të zbehtë që të çohet deri në fund ky proces./21Media