“Shqiptarët në dokumentet diplomatike të Britanisë së Madhe 1911 – 1912”

“Shqiptarët në dokumentet diplomatike të Britanisë së Madhe 1911 – 1912”

Historiani Frashër Demaj ka promovuar librin e tij më të ri “Shqiptarët në dokumentet diplomatike të Britanisë së Madhe 1911 – 1912”. Shumica e dokumenteve në këtë libër janë publikuar për herë të parë dhe vijnë në gjuhën shqipe për publikun shqiptar.(E pergaditi – Abaz KRASNIQI)./21Media