Mjeti më të mirë i shpërndarjes së diturisë ndër breza

Mjeti më të mirë i shpërndarjes së diturisë ndër breza

Anëtari i Këshillit të Librit dhe kryetari i Shoqatës së Botuesve, Daut Demaku  në emisionin Bon Bon në RTV21, tha se libri i ka punët ashtu siç i ka Kosova.

Sipas tij, Këshilli i Librit në rregulloren e tij, parasheh që të ndihmojë, e jo ta financojë botimin e librave. Ndihmat sipas tij përcaktohen në bazë të vëllimit të librit, ato sillen në shumën prej 500 euro, rrallë herë vlera e ndihmës shkon  në 1 mijë euro, që i bie se nuk mbulohen as shpenzimet e shtypit./21Media