Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci protagonist kryesor i librit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci protagonist kryesor i librit

Shkrimtari francez Jacques Baudouin (Zhak Budua) vitin e kaluar ka botuar librin e tij kushtuar Kosovës të titulluar “Lindja e një demokracie, Hashim Thaci dhe rruga drejt Kosovës së pavarur”.

Tani ky libër vjen edhe në gjuhën shqipe, e për ta promovuar atë, shkrimtari Bodua ka ardhur në Kosovën.

Në mesin e shumë takimeve, ai ka mbajtur një ligjeratë edhe në fakultetin filozofik, ku mes të tjerash ka folur edhe për librin e tij të ri./21Media