Librat më të kërkuar në vitin 2019

Librat më të kërkuar në vitin 2019

Gjatë gjithë vitit ishim dëshmitar të botimit e promovimit të shumë librave të rijnë, të panaireve të cilët në Kosovë kanë sjellë tituj e botime të reja. Por si ishte viti 2019 për libraritë e kryeqyteti, cilat ishin librat më të kërkuar dhe sa janë të kënaqur me numrin e lexuesve, kuptojmë nga kronika në vazhdim. (Teksti -Edona Demiqi, kamera-Olt Pacolli, Sahit Kokolli )./21Media