"Libri lexohet për dy ditë e një natë"

“Libri lexohet për dy ditë e një natë”

Është promovuar libri “Lindja e një demokracie: Hashim Thaçi dhe rruga drejt pavarësisë së Kosovës”, i autorit Jasques Baudouin.

Ky libër tashmë është edhe në gjuhën shqipe./21Media