Trajtohet njohja me teorinë e të nxënit dhe me teorinë konstruktive

Trajtohet njohja me teorinë e të nxënit dhe me teorinë konstruktive

U promovua libri “Teori dhe strategji të mësimdhënies – Qasja konstruktive”, i cili sipas autorit dhe njohësve të sistemit arsimor ne Kosovë u cilësua ai shumë i rëndësishëm për mësimdhënësit, studiuesit e rijnë dhe ne përgjithësi për të gjithë ata që duan të dinë më shumë rreth qasjes konstruktive./21Media