Ai deri tani ishte njeriu më i fuqishëm në botë, ndërsa ajo ishte një mbështetje kur politikat e partisë ishin çështje diskutimi

Ai deri tani ishte njeriu më i fuqishëm në botë, ndërsa ajo ishte një mbështetje kur politikat e partisë ishin çështje diskutimi

Kuptohet se barazia gjinore na detyron që të flasim pa preference të gjinisë, andaj ne gjithashtu mund të themi se ajo është femra më e fuqishme në botë, ndërsa ai partneri që e përgadit atë për çdo betejë.

Porn jë gjë që e dinë të gjithë është se Barack ishte lideri i ‘Botës së Lirë‘, ndërsa Michelle partnerja e tij me shumë influencë.

Përderisa President e Zonja e Parë janë thjeshtë tituj, burrë e grua është më shumë se aq. Obamat hynë së bashku si çift, dhe ashtu do të dalin.

Në shumë raste ata kanë treguar dashurinë dhe përkushtimin që kanë mes tyre. Në fotografitë e ardhshme do tu tregojmë disa nga momentet kur ata kanë vendosur dashurinë para sfidave që kanë pasur para tyre, me gjeste të vogla e të papara nga të tjerët, apo edhe gjeste publike.

Çfarë takimi i parë