Nxënësit e mësimdhënësit duan mësimin fizik në shkolla

Nxënësit e mësimdhënësit duan mësimin fizik në shkolla

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka paralajmëruar se gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2020/21 mund të fillojë përsëri në objektet shkollore. Likaj argumenton se sipas testimeve për COVID-19 vetëm 0.45% e nxënësve kanë qenë të infektuar me coronavirus. Fëmijët që humbwn mësim gjatë pandemisw do të kenë mësim plotësues sepse s’do të ketë pushim pranveror.(Teksti- Albulena NUHA, kamera- Gyner MUJA)/21Media