Përfundon gjysmëvjetori i parë

Përfundon gjysmëvjetori i parë

Me rastin e përfundimit të gjysmë vjetorit të pare kryeministri, Avdullah Hoti dhe ministri i Arsimit, Ramë Likaj vizituan shkollën Dardania. Kryeministri Hoti vlerësoj se është arritur të realizohet në masë të konsiderueshme plan programi mësimor. Derisa, ministri i Arsimit Ramë Likaj, tha se po shpërndahen llaptopët për nxënësit dhe mësimdhënësit që nuk kanë pas qasje në mësimin online./21Media