Shala: Pas investimit në Viti do të vazhdojmë investimet në Malishevë

Shala: Pas investimit në Viti do të vazhdojmë investimet në Malishevë

Zëvendëskryeministri në detyrë, njëherësh kryetar i Nisma Socialdemokrate, Fatmir Limaj tha se Kosov nuk zhvillohet me fjalë, por me veprime konkrete të cilat janë parakusht për zhvillimin e bizneseve. Sipas tij, shembull i atyre që veprojnë është ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala. Këto komente i bëri me rastin e vizitës në Parkun e Biznesit në Budrikë të Vitisë, ku në shoqërinë e ministrit Shala inspektuan nga afër punimet që po bëhen në këtë zonë./21Media