Sherifi: Kandidati ynë duhet mbështetet

Sherifi: Kandidati ynë duhet mbështetet

Kandidati për kryeministër i koalicionit Nisma-AKR-PD, Fatmir Limaj në vazhdën e tubimeve, kësaj radhe në Podujevë premtoj se do të bëjë reforma në drejtësi, për sic tha për të mos i mohuar të drejtën askujt si dhe tha se, bujqësinë do ta kthej në promotor të zhvillimit të vendit./21Media