“S’ka pasur nevojë të vijnë kaq shumë policë në shtëpinë e Jakup Krasniqit”

“S’ka pasur nevojë të vijnë kaq shumë policë në shtëpinë e Jakup Krasniqit”

Kryetari i Nismës Socidemokrate, Fatmir Limaj, i përlotur ka folur në një konferencë për media pas arrestimit të zyrtarit të lartë të kësaj partie, Jakup Krasniqit dhe dërgimit të tij në Hagë.
Limaj ka thënë se s’ka pasur fare nevojë që Prokuroria Speciale të veprojnë me forca aq të mëdha policore dhe se skenat e tilla janë tërësisht të panevojshme.(Teksti: Aurela Elshani, kamera: Sadik Bylykbash)/21Media