Në një fermë në Australi ka lindur një qengj i rralle me pesë këmbë.

Ky fenomen aspak i zakontë ka ndodhur në fshatin Kojonup. Sipas mediave, ka qenë fermeri Marshall Bowey ai që vuri re lindjen e pazakontë.

Ne ishim duke pritur lindjen e qengjave, kur pamë se njëri prej tyre ishte me pesë këmbë. Nuk kam asnjë ide se çfarë e shkakton një gjë të tillë, nuk jam hasur asnjëherë me një gjë të tillë më parë”, tha Bowey.

Më tej Bowey tha se qengji ka lindur në një peshë optimale dhe është në gjendje të mirë shëndetësore.