Artistja e njohur shqiptare, Linda Halimi, e cila prej vitesh jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka më shumë se një dekadë që nuk ka qenë në vendlindjen e saj, në Kosovë.

Por, Linda me ndjekësit e saj në Instagram ka ndarë një lajm të mirë se të vijë në Kosovë.

Ajo ka shkruar se do të jetë në Prishtinë më 1 gushtë dhe në Tiranë më 10 gusht.

Kujotjmë see, Linda Halimi më 10 qershor solli projektin e ri të titulluar “Better You”./21Media