Këngëtarja e njohur shqiptare, Linda Halimi mujain a kaluar erdhi për vizitë në Kosovë, përveç takimit me familjarët ajo kaloi kohë edhe në studio ku punoi për projekte të reja muzikore.

Por, tani ajo është rikthyer në Amerikë dhe nëpërmjet një postimi ka treguar se ka kaluar mjaft mirë në vendlindje.

31 vjeçarja, ka vite e cila është zhvendosur në Amerikë për të jetuar. Ajo është martuar me Davon Edwards, të cilët tash janë prindër të një vajze, të cilën e pagëzuan me emrin Kaimana.

Kujotjmë see, Linda Halimi më 10 qershor solli projektin e ri të titulluar “Better You”./21Media