Shenja shtesë për vetëdijësim të qytetarëve

Shenja shtesë për vetëdijësim të qytetarëve

Në rrugët kryesore të qytetit të Lipjanit jane vendosur treguesit digjital, këta tregues do të shërbejnë për shumë gjëra si për orientim të qytetarëve si dhe do të bëjnë matjen e kohës dhe temperaturës, e gjitha kjo është projekt i realizuar nga kjo komunë.(E pergaditi R T V  21 )./21Media