Ka filluar paraqitja e parë në Hagë ndaj nënkryetarit të Organiztës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nasim Haradinaj.

Më 25 shtator, Haradinaj u arrestuan si i dyshuar nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, me mbështetjen e EULEX-it dhe Policisë së Kosovës dhe u transferuan në objektin e paraburgimit të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë./21Media