Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit

Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit

Kuvendi i Kosovës po mban seancën për të shqyrtuar mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, propozuar nga Grupi Parlamentar i LDK-së.

Seanca do të mbahet në bazë të kërkesës së 44 deputetëve.

Në seancën e sotme mediat dhe mysafirët nuk do të jenë të pranishme, pasi në hapësirat e tyre do të vendosen deputetët për të respektuar distancën mes njëri-tjetrit.

Ndërkohë, përveç dezinfektimit të hapësirave, deputetët që në hyrje të sallës ku do të mbahen seanca, do të kontrollohen në mënyrë të detajuar, pas situatës së krijuar me koronavirus.

STUDIO E HAPUR- LIVE RTV21

STUDIO E HAPUR- LIVE #RTV21

Gepostet von RTV21 am Mittwoch, 25. März 2020