Kundërshtohen pretendimet e Speciales ndaj themeluesve të UÇK-së dhe shtetit të Kosovës

Kundërshtohen pretendimet e Speciales ndaj themeluesve të UÇK-së dhe shtetit të Kosovës

Propozim-aktakuza ndaj Thaçit e Veselit nuk është aktakuzë vetëm ndaj këtyre dy komandantëve të ish- UÇK-së, por është kundër UÇK-së, popullit të Kosovës dhe ndjenjës për liri dhe pavarësi të popullit të saj. Kështu thonë disa banorë të fshatit Llapushnik të Drenasit.(Teksti-  Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media