Kur ishim fëmijë, kemi bërë gjëra që do të dukeshin vërtet të pazakonta për fëmijët e sotëm. Ne nuk kemi pasur smartphone, TV kabllor, kompjuterë ose hyrje të pakufizuar në internet.

Ne kemi dalur nga shtëpia herët në mëngjes dhe jemi kthyer vonë, shkruan Bright Side. Ne jemi argëtuar në çdo mënyrë të mundshme, në varësi të fuqisë së imagjinatës sonë.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të mënyrave se si kanë lozur fëmijët vite më parë. Disa prej tyre mund të jenë vërtet konfuze për fëmijët e sotëm./21Media