LOV “Tokio 2020” zhvillohen nga 23 Korriku deri me 8 Gusht të vitit të ardhshëm

LOV “Tokio 2020” zhvillohen nga 23 Korriku deri me 8 Gusht të vitit të ardhshëm

Pas vendimit të javës së kauar për shtyerje të Lojërave Olimpike Verore për vitin 2021, Komiteti Olimpik Ndërkombëtarë ka përcaktuar edhe datën e saktë të fillimit dhe përfundimit të Olimpiaës së Tokios.(E pergaditi- Bajram SHALA)./21Media