Bach: Akoma nuk është vendosur se në cilin muaj do të zhvillohet Olimpiada

Bach: Akoma nuk është vendosur se në cilin muaj do të zhvillohet Olimpiada

Pas vendimit të djeshëm për shtyrje të Lojërave Olimpike Verore për vitin 2021, ende nuk është e qartë periudha se në cilën pjesë të vitit 2021 do të zhvillohet Olimpiada dhe kjo ka nxitur reagimet e shumë Komiteteve Olimpike, sportistëve e trajnerëve. (Pergaditi- Bajaram SHALA)./21Media