Në Master e parë të xhudos për këtë vit, oragnizuar në Doha të Katarit, Kosova ka arritur sukses të madh. Distria Krasniqi është stolisur me medalje të artë, ndërsa Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Loriana Kuka me të bronztë. Akli Gjakova zuri vendin e shtatë./21Media