Lorik Cana i është bashkuar thirrjeve për regjistrim të diasporës shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

Në profilin e tij zyrtar në “Instagram”, Cana ka shpërndarë video që mban pjesë të poezisë “Mëmëdheu”, duke ia bashkëngjitur mbishkrimin:

“Për të gjithë shqiptarët e Maqedonisë që jetojnë në Diasporë, është shumë e rëndësishme të regjistroheni dhe t’iu tregoni atyre që nuk jeni të huaj në shtëpinë tuaj.

Regjistrohu këtu: https://census.stat.gov.mk 🇦🇱 🇲🇰”, ka shkruar Cana./21Media

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorik Cana (@lorikcana)