Rexhep Selimi para prokurërve të Dhomave të Speciales në Hagë, ka thënë se ndihet i nderuar që sot është në anën  e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe aleatëve të kësaj ushtrie

“Po unë kam luftuar kundër Serbisë, kundër okupatore, kundër asaj Serbie që veç të këqija i ka sjell vendit tim. Unë e kam bërë vetëm detyrën time si qytetar i vendit tim, Unë jam vetëm si një çlirimtar. Që luftën e kam nisur me Adem Jasharin dhe e kemi përfunduar me NATO-në”, ka thënë Selimi./21Media