Zyrtarët që shkaktuan dëme miliona eurosh, janë dënuar me kusht

Zyrtarët që shkaktuan dëme miliona eurosh, janë dënuar me kusht

Nga 204 raste të korrupsionit, vetëm në 22 lënë pati dënime me burg dhe në 27 raste të korrupsionit ku përfshihen zyrtarë institucionalë, 8 të pandehurve u janë shqiptuar dënime me kusht. Kjo u bë e ditur  në analizën  për politikat ndëshkimore në rastet e korrupsionit në Kosovë të realizuar nga Komisioni Konsultativ për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryetarë të gjykatave dhe kryeprokurorë./21Media