"Është kënaqësi për ne që të pranojmë këtë dhuratë të mrekullueshme”

“Është kënaqësi për ne që të pranojmë këtë dhuratë të mrekullueshme”

Pacientët e shtëpisë së pleqve në pjesën lindore të Londrës janë emocionuar tej mase kur kanë pranuar buqeta me lule nga dasma mbretërore e Princit Harry me Meghan Markle.

Lulet ishin të paketuara dhe të përgatitura veçmas për ata.

“Është kënaqësi për ne që të pranojmë këtë dhuratë të mrekullueshme”, thanë nga stafi i shtëpisë së pleqve.

Të moshuarit u ndanë të kënaqur që patën mundësi që të shijojnë pak nga dasma drejt së cilës kishte sytë e gjithë bota.

A e dini sa kushtoi dasma e çiftit të ri mbretëror