Nëse qyteti i Prizreni njihet si një ndër qendrat urbane më të pastra në Kosovë, këtë e demanton gjendja e lumit Lumbardh, i cili rrjedh midis qytetit.

Uji i cekët i këtij lumi nxjerr në pah mbeturina dhe rrjedhje nga kanalizimi.

Për këtë gjendje flasin edhe vetë prizrenasit. /21Media