Haziri me një mesazh urimi

Haziri me një mesazh urimi

Me rastin e festës së Pashkëve, kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, ka uruar të gjithë besimtarët ortodoksë.

“Për shumë mot Pashkët, të gjithë besimtarëve ortodoks. Uroj që në familjet tuaja të mbizotëroj paqja, lumturia, harmonia, mirëqenia, toleranca dhe besimi në ardhmërinë tonë të përbashkët!”, ka shkruar Haziri në Facebook./21Media

Për shumë mot Pashkët, të gjithë besimtarëve ortodoks. Uroj që në familjet tuaja të mbizotëroj paqja, lumturia, harmonia, mirëqenia, toleranca dhe besimi në ardhmërinë tonë të përbashkët!

Posted by Lutfi Haziri on Saturday, 18 April 2020