LVV kërkon partnerë në mesin e komuniteteve jo shumicë, duke përjashtuar Listën Serbe

Formimi i qeverisë së re!

Lëvizja Vetëvendosje pret që ta ketë numrin e nevojshëm të deputetëve për formimin e qeverisë, thekson mundësinë e bashkëpunimit me deputetët e tjerë të komuniteteve jo-serbe. Por njëra nga këto parti ka vënë kushte për të qenë pjesë e qeverisë. Adrijana Hoxhiq, nga iniciativa “Komunitetet e Bashkuara”, ka një kërkesë  për themelimi i dy komunave me shumicë boshnjake, njëra në rajonin e Prizrenit dhe tjetra në Pejë. (Teksti- Fitore ADEMI, kamera- Fatos VESELI)./21Media

Back to top button