Kritikojnë KQZ-në për pengim në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Kritikojnë KQZ-në për pengim në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Lëvizja Vetëvendosje kërkon që zgjedhjet në Podujevë dhe veri të Mitrovicës të mbahen sa më shpejtë. Anëtarët e kësaj partie në KQZ, thonë se vetë KQZ po e pengon organizimin e zgjedhjeve në këto dy komuna të cilat aktualisht janë pa kryetar./21Media