Gjashtë vite më parë, Lyrical Son dhe Gresa Krasniqi kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë. Në këtë ditë të veçantë për çiftin nuk ka munguar një dedikim dashurie nga Festimi, i cili zgjodhi fjalët më të mira për gruan.

“Urime 6 vjet martesë zemër, ishalla gjithmonë bashkë e me shëndet”, ka shkruar ai.

Festimi dhe Gresa janë prindër të dy vajzave./21Media