Formisto: Është koha të ngrisim vetëdijen publike për dhunën seksuale

Formisto: Është koha të ngrisim vetëdijen publike për dhunën seksuale

Instituti i Mjekësisë Ligjore në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe EULEX-in, kanë nisur fushatën “Ma thuaj me kohë-dhuna seksuale është krim”, me qëllim të ngritjes së vetëdijes për ruajtjen e provave biologjike në rastet e dhunës seksuale. Në këtë tryezë u tha se mosha më e atakuar e dhunës seksuale, është 11 deri 16 vjeç./21Media