Osmani: Kërkuam përkrahje për sigurimin e vaksinave, biseduam edhe për vizat.-Maas: Gjermania përkrah liberalizimin e vizave për Kosovën

Osmani: Kërkuam përkrahje për sigurimin e vaksinave, biseduam edhe për vizat.-Maas: Gjermania përkrah liberalizimin e vizave për Kosovën

Ministri i Jashtëm i Gjermanisë, Heiko Maas deklaroi në Prishtinë se ideja e ndryshimit të kufijve është jo realiste dhe e rrezikshme. Ministri gjerman tha se dialogu me Serbinë duhet të përfundojë me njohje, por duhen edhe kompromise. Rikonfirmoi se Gjermania përkrah liberalizimin e vizave për kosovarët. Këto komente i bëri pas takimeve me drejtues të institucioneve të Kosovës./21Media