Një familje në Oregon u befasua kur gjeti që një nga macet e tyre të porsalindura kishte dy fytyra.

Kotelja mund të hajë me secilën gojë dhe ndonjëherë të lërojë me njërën gojë ndërsa ha me tjetrën, transmeton rtv21.tv.

Jetëgjatësia për këto lloj maceje është zakonisht shumë e shkurtër, por familja është optimiste./21Media