Ura më e famshme e Vendedikut

Ura më e famshme e Vendedikut

E famshme dhe madhështore është “Ura e Rialtos”, që gjendet në Venedik të Italisë.

Ajo është ndërtuar nga Antonio da Ponte në vitin 1592, e përbërë nga një hark i vetëm i koronuar nga një seri harqesh.

Mijëra turistë vizitojnë çdo vit këtë urë. RTV 21, ju sjellë një kronikë të përgatitur nga gazetari, Robert Bojaj./21Media