Për t’i bërë festat e fundvitit të paharruara Yllka Kuqi vendosi që përmes një fotosesioni të mbaj disa kujtime.

Ky fotosesion për Yllkën dhe bashkëshortin e saj, Astritin është shumë i vecantë pasi që afër e kanë dhuratën më të çmuar vajzën e tyre, Luizën.

Dashuria e madhe e Yllkës dhe Astritit këtë vit është bekuar me ardhjen e vajzës së tyre në jetë në muajin shkurt./21Media