America’s Got Talent është një nga shout televiziv nga ku dalin shumë talentë në departamente të ndryshme

America’s Got Talent është një nga shout televiziv nga ku dalin shumë talentë në departamente të ndryshme

Ai për të cilin interesohemi ne sot është Will Tsai, një magjistar 33 vjeçar i cili ende nuk është emër i njohur në të gjithë botën, mirëpo me përformancën e tij në America’s Got Talent e dëshmoi se e meriton këtë, shkruan rtv21.tv.

Truku filloi si shumë i thjeshtë, me monedha dhe karta, që është parë shumë herë më parë, mirëpo përfundimi ishte si asgjë çfarë kemi parë më herët, e përveç jurisë mahniti edhe gjithë publikun që ishte në sallë.

Në vazhdim kemi videon e cila për 5 ditë ka mbledhur 5 milionë klikime:

https://www.youtube.com/watch?v=gniaKsW8HPA

/21Media