Mbledhja e Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Mbledhja e Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Këshilli Gjyqësor i Kosovës zgjodhi gjyqtaren Makifete Saliuka, zëvëndëskryesuese të këtij këshilli. Po ashtu u emëruan edhe  udhëheqësit e departamentit special në Gjykatën Themelore në Prishtinë, si dhe Gjykatën e Apelit.

Ndërsa u vendos që gjyqtarëve të këtij departamenti t’iu jepen vetura  në shfrytëzim 24 orë./21Media