Në komunën e Malishevës që nga fillimi i pandemisë kanë vdekur 25 persona, ndërsa 353 janë infektuar. 264 prej tyre janë shëruar, kurse aktive janë 64 raste.

Sot në Malishevë, janë shëruar 4 persona të cilët kanë qenë të prekur me covid-19, ndërsa janë regjistruar edhe 8 raste tjera. Këto të dhëna janë konfirmuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, në komunikimin e rregullt me Komunën e Malishevës.

Rastet e regjistruar sot vijnë nga këto vendbanime: Në Malishevë 3 raste dhe nga 1 rast në Pllaqicë, Lladrovc, Llazicë, Bubavec dhe Damanek, ndërsa numri i rasteve aktive është 64.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: Nga data 14 mars, e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 353 persona, prej tyre 264 janë shëruar, 25 kanë vdekur ndërsa aktiv me covid-19 janë edhe 64 persona.