Këtë fundjavë Premier Liga angleze do të rikthehet me disa ndeshje interesante, ku në program do të jetë edhe derbi lokal mes Manchester United e Manchester City.

Të dy skuadrat ndër vite kanë qenë ndër më të mirat në Angli, dhe trofetë që kanë fituar e tregojnë atë gjë.

Më poshtë mund të gjeni të bashkangjitur trofetë e fituara nga Manchester United e Manchester City që nga edicioni 2010/11.

Manchester United – Sezoni 2010/11 – Trofeu i Premier Ligës, Community Shield

Manchester City – Sezoni 2010/11 – FA Cup

Manchester United – Sezoni 2011/12 – Community Shield

Manchester City – Sezoni 2011/12 – Trofeu i Premier Ligës

Manchester United – Sezoni 2012/13 – Trofeu i Premier Ligës

Manchester City – Sezoni 2012/13 – Community Shield

Manchester United – Sezoni 2013/14 – Community Shield

Manchester City – Sezoni 2013/14 – Trofeu i Premier Ligës, Kupa e Ligës

Manchester United – Sezoni 2015/16 – FA Cup

Manchester City – Sezoni 2015/16 – Kupa e Ligës

Manchester United – Sezoni 2016/17 – Trofeu i Ligës së Evropës, Kupa e Ligës, Communty Shield

Manchester City – Sezoni 2016/17 – Asgjë

Manchester United – Sezoni 2017/18 – Asgjë

Manchester City – Sezoni 2017/18 – Trofeu i Premier Ligës, Kupa e Ligës

Manchester United – Sezoni 2018/19 – Asgjë

Manchester City – Sezoni 2018/19 – Trofeu i Premier Ligës, Kupa e Ligës, FA Cup, Community Shield

Manchester United – Sezoni 2019/20 – Asgjë

Manchester City – Sezoni 2019/20 – Kupa e Ligës.