90-të vjetori i vdekjes së Shotë Galicës

90-të vjetori i vdekjes së Shotë Galicës

Në kujtim të 90-të vjetorit të vdekjes së heroinës së popullit, Shotë Galica, në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë u mbajt  manifestimi letrar organizuar nga Asociacioni i letrarëve dhe artistëve “Rifat Kukaj”.

Në kudër të këtij manifestimi Izet Abdyli, kryetari i asociacionit pati një krekës për dy qeveritë shqiptare që trupat e dy heronjve kombëtarë, Azem dhe Shotë Galica të bashkohen në një vend./21Media