Mbrëmë u mbajt nata e dytë e manifestimit “Këngët e arta” organizuar nga Qendra Informative Kulturore e Shkupit.

Publikun e argëtuan artistët Miranda Hashani dhe Hajdar Hajdari & Dalee band. Manifestimi u mbajt sipas protokolleve të parapara me mbajtjen e maskave mbrojtëse dhe distancës fizike. /TV21